top of page

"Goedemorgen lieve mensen, geniet van je dag."
Dat is wat je vaak op mijn instagram ziet. 

Maar voor veel mensen is het niet zo makkelijk om te genieten. Waarschijnlijk is het ook niet altijd even makkelijk voor jou, anders was je hier niet. Toch?

Ik wil je geruststellen. Iedereen kan iedere dag genieten. In alle geuren en kleuren die bij het leven horen. Beetje jammer dat die wasmiddel-reclame deze slogan heeft overgenomen, want nu komt die van mij toch minder goed over dan ik voor ogen heb. Maar je snapt vast wat ik bedoel.

Kijk lekker rond op mijn website om te ontdekken op welke manieren ik je kan laten genieten (op een heel kuise manier), en om mij beter te leren kennen. Wil je daarna NOG meer over me weten, volg me dan op mijn instagram. Daar deel ik meer over mijn dagelijks leven.

En als je HIER klikt, dan kun je je ook inschrijven voor mijn mails. Dan mis je niets van mijn (spontane) ideeën, die het niet altijd halen tot op mijn website!

Geniet van je dag.

Liefs, Fiona

liefs-fiona-website4.jpg

Fiona Spit

Expert in genieten

Lachen is genieten!

Foto website.jpg

Wat mij betreft is het dus echt een dag niet gelachen is een dag niet geleefd. Ik lach echt iedere dag. Zelfs als er dagen zijn die minder leuk zijn, is er altijd iets waardoor ik kan lachen. Ik kies ervoor om die dingen te vergroten.

Het liefst hardop lachen, met een harde ha-ha-ha klank. 

Ik weet dat het voor sommige mensen misschien ongemakkelijk is. Die vroeger van alles te horen hebben gekregen over "overdreven" hardop lachen. Of dat het leven nou eenmaal niet altijd leuk is. 

Hoe leuk is het dan als ik je kan laten zien dat hardop lachen echt heel leuk is! Dat doe ik in mijn lachworkshops. Ik geef ze in Alkmaar, of op locatie.

Ben jij klaar met het leven onder die glazen stolp?

Het voelt niet echt als leven. Je hebt steeds het gevoel dat er nog meer is, en je kunt niet echt genieten van wat je nu al hebt.

Om te genieten heb je niets anders nodig dan de wil om te genieten. Je hebt geen geld nodig, geen andere baan, geen nieuwe hobby's, geen mensen om je heen. Natuurlijk kunnen deze dingen bijdragen, maar je hebt het niet nodig.

 

Om echt te kunnen genieten, moet je in het nu zijn en accepteren.

Het is een gevoel dat je kunt hebben, als je het toe kan en durft te laten.

liefs-fiona40.jpg

Ik geef een masterclass waarin ik uitleg hoe jij echt kunt genieten van iedere dag!

Want iedere dag genieten in geuren en kleuren. Dat maakt je leven leuker.

Ik sta bekend om het geven van praktische tips, die je gelijk kunt toepassen in je eigen leven. Maar ik ben niet alleen maar informatie aan het geven, er is ook genoeg gelegenheid om vragen te stellen.

Het vindt plaats via Zoom en is live.

 

De eerstvolgende masterclass is:

1 november om 19.30 uur

Klik op de knop hieronder als je meer informatie wilt of als je al zeker weet dat je erbij wilt zijn.

Je kunt ook zelf aan de slag!

Naast de masterclass heb ik ook een online programma ontwikkeld waar je zelf mee aan de slag kunt. Ook zijn er een aantal contactmomenten met mij waarin we gaan kijken hoe jij in de praktijk kunt brengen wat je net hebt geleerd.

Even voorstellen:

ik ben Fiona.

Ik ben geboren in Brabant en woon nu met mijn vriend samen in Alkmaar. Om het weekend hebben we een puber in huis waar we deeltijd-pleegouders van zijn. 

Ik ben een positief ingesteld persoon en lach graag en veel. Je zult me ook op foto's vaak met dezelfde brede lach zien. Ik vind het leven namelijk echt leuk! 

Dat is niet altijd zo geweest. Op mijn 12e gingen mijn ouders scheiden en kwam mijn moeder heel erg in een slachtofferrol. Ik was haar oudste dochter en zij betrok mij overal bij. Al vroeg werd ik geconfronteerd met zaken die mij snel volwassen maakten.

Dat maakte dat ik op mijn 19e het huis uit ging en ging samenwonen met mijn toenmalig vriendje. Achteraf zie ik wel wat ik toen niet zag, maar het werkte niet. We zijn als vrienden uit elkaar gegaan en ik ging in Tilburg wonen.

Daar volgde ik ook een opleiding en ik wilde de grote stad in. Meer in de anonimiteit leven dan in het dorp waar ik vandaan kom. 

Na mijn studie kreeg ik een baan, maar echt gelukkig was ik niet. Ik had alles voor elkaar: een eigen huisje, goede baan, hondje, familie en vrienden. En toch kon ik op dat moment niet echt genieten van mijn leven. 

Dit zijn slechts de hoofdlijnen. Er want iedere keer als ik denk dat ik nu toch echt wel kan genieten, gebeurt er weer iets anders.

Wil je weten wat er in 2022 gebeurde waardoor ik mezelf de expert in genieten ben gaan noemen?

"
Ik ben een positief ingesteld persoon, maar dat is niet altijd zo geweest. 
"

bottom of page