top of page
liefs-fiona39.jpg

Klaar voor de brugklas

Zit jouw dochter in groep 8 en gaat ze na de zomervakantie naar de brugklas? Een spannende tijd, zowel voor jou als ouder als voor haar! Dan is dit traject voor jullie beide geschikt!

Je wilt haar wel vertrouwen, maar je vindt het moeilijk om haar los te laten. 

Jouw dochter zit nu in groep 8 en gaat na de zomervakantie naar de brugklas. In deze verwarrende tijd met corona twijfel je of jouw dochter er wel klaar voor is. Je vraagt je af:

 • Of jouw dochter wel voldoende zelfvertrouwen heeft om zich te kunnen redden
   

 • Of ze wel om kan gaan met de veranderingen
   

 • Of ze nieuwe vriendinnen kan maken
   

 • Of ze weet hoe ze haar dag in kan delen met het vele huiswerk
   

 • En of ze in de brugklas wel de juiste keuzes kan maken

Je wilt haar wel vertrouwen, maar je vindt het moeilijk om haar los te laten. Dit is de eerste stap naar volwassenheid, maar ze blijft toch echt jouw kleine meisje. Soms voelt het als een tweestrijd, omdat je haar wel los wilt laten, maar bang bent om het contact met haar te verliezen.

"
Je vindt het moeilijk om haar los te laten

"

liefs-fiona19.jpg

Je helpt jouw kind en jezelf door een coach in te schakelen. 

Een onafhankelijk iemand die persoonlijke aandacht voor haar heeft en samen met haar kijkt naar hoe ze de brugklas zo fijn mogelijk doorloopt. En omdat er tijdens dit traject ook gesprekken met de ouders zitten, heb je er zelf ook veel aan. 

 

Herken jij jouw dochter, en jezelf, in het merendeel van de punten?

Dan gaat dit coachingprogramma jullie zeker helpen. Ik heb een aantal jaren als vrijwilliger brugklassers gecoacht en deze ervaring zet ik in, in mijn programma. Dit maakt dat ik succes kan garanderen en dat jullie dochter goed is voorbereid op de brugklas.

Klaar voor de brugklas bevat 6 gesprekken. 
 

Dit programma duurt ongeveer 3 maanden. 
Alle gesprekken zijn ONLINE, internet en een telefoon of laptop met camera is al voldoende.

Alle gesprekken zijn ONLINEinternet en een telefoon of laptop met camera is al voldoende.

1

Eerst heb ik een intake met jullie als ouders.

 

We bespreken de problemen. Wat zien jullie in het gedrag van jullie dochter en waar lopen jullie als ouders tegen aan? Wat vinden jullie belangrijk en wanneer vinden jullie dat de coaching geslaagd is?

2

Daarna heb ik 4 1-op-1 gesprekken met jullie dochter.

 

Tijdens deze gesprekken komen in ieder geval de onderwerpen aan bod die tijdens de intake zijn besproken. Maar er is ook ruimte voor thema's die jullie dochter zelf aandraagt. Na afloop van ieder gesprek heeft jullie dochter 1 stap/opdracht die ze zelfstandig kan zetten. In de weken tussen de afspraken, gaat ze hiermee aan de slag en hebben we contact over de voortgang. Deze stappen/opdrachten dragen bij aan een goede voorbereiding op de brugklas.

3

Afsluitend heb ik een gesprek met de ouders en dochter samen.

 

Tijdens dit evaluatiegesprek bespreken we welke verandering jullie als ouders zien, hoe jullie dochter de coaching ervaren heeft en hoe jullie als ouders jullie dochter kunnen helpen in de brugklas. We bespreken ook of de vooraf gestelde doelen zijn behaald en wat we hebben geleerd.

liefs-fiona26 kopie.jpg

Dit programma kost maar €499,- inclusief BTW. 


Betaling in delen is mogelijk.

Blijkt uit het evaluatiegesprek dat de vooraf gestelde doelen niet zijn behaald, of ben je om een andere reden niet tevreden met de resultaten van mijn coaching? Dan krijg je natuurlijk het geld terug! Denk je dat dit iets voor jouw dochter is? 

Twijfel je nog? Heb je vragen? Of wil je meer informatie? Neem dan contact met me op of plan een vrijblijvend gesprek waarin ik jouw vragen beantwoord.

bottom of page