top of page
Omgaan met EMOTIES.png

Om lekker te kunnen genieten, is het belangrijk om met je emoties om te kunnen gaan

AANVULLEN

Je ziet dat ze zichzelf nu veel verplichtingen oplegt, dat ze bang is om fouten te maken, dat ze heel hoge eisen stelt aan zichzelf en dat ze daar allemaal veel stress van ervaart. Dat uit ze door een grote mond te geven, snel boos te zijn, vaak chagrijnig te zijn en zich terug te trekken.

Maar ze is ook steeds vaker moe, heeft hoofdpijn, buikpijn en darmklachten, zonder dat daar een aantoonbare reden voor is. Je hoort haar soms ook huilen op haar kamer, omdat het allemaal te veel is voor haar.

Je wilt dat ze gelukkig is en opgroeit als een zelfstandige volwassen vrouw. Je blijft proberen om haar zelf te helpen en tips te geven, maar ze neemt het niet van je aan. Soms lijkt het wel alsof ze het expres doet, alsof ze overdrijft. Je voelt je machteloos en het heeft invloed op de sfeer in het hele gezin, het zorgt voor spanningen.

"
Je wilt dat ze gelukkig is

"

liefs-fiona19.jpg

Je kunt haar ook helpen door een coach in te schakelen.

Een onafhankelijk iemand die persoonlijke aandacht voor haar heeft en samen met haar kijkt naar de stappen. Hoe ze om kan gaan met haar gevoelens, hoe ze zich niet tegen kan laten houden door haar perfectionisme. Door deze stappen aan te leren en toe te passen op haar eigen leven, krijgt ze meer zelfvertrouwen en zal ze minder stress ervaren.

 

Als jij jouw dochter herkent in het merendeel van de punten, dan gaat mijn coachingprogramma jouw dochter zeker helpen. Ik heb zelf ervaren hoe perfectionisme ontstaat, en ik heb geleerd om hiermee om te gaan. De combinatie met mijn ervaring in het coachen van middelbare scholieren, maakt dat ik succes kan garanderen.

Het coachingprogramma bevat 6 gesprekken. 
 

Dit programma duurt ongeveer 3 maanden. 
Alle gesprekken zijn ONLINE, internet en een telefoon of laptop met camera is al voldoende.

Alle gesprekken zijn ONLINEinternet en een telefoon of laptop met camera is al voldoende.

1

Eerst heb ik een intake met jullie als ouders.

 

We bespreken het probleem, waar lopen jullie als ouders tegen aan, wat merken jullie in het gedrag van jullie dochter? Wat vinden jullie belangrijk en wanneer vinden jullie dat de coaching geslaagd is?

2

Daarna heb ik 4 1-op-1 gesprekken met jullie dochter.

 

Tijdens deze gesprekken komen in ieder geval de onderwerpen aan bod die tijdens de intake zijn besproken. Maar er is ook ruimte voor thema's die jullie dochter zelf aandraagt. Na afloop van ieder gesprek heeft jullie dochter 1 stap/opdracht die ze zelfstandig kan zetten. In de weken tussen de afspraken, gaat ze hiermee aan de slag en hebben we contact over de voortgang.

3

Afsluitend heb ik een gesprek met de ouders en dochter samen.

 

Tijdens dit evaluatiegesprek bespreken we welke verandering jullie als ouders zien, hoe jullie dochter de coaching ervaren heeft en hoe jullie als ouders jullie dochter kunnen helpen met het back-up plan. We bespreken ook of de vooraf gestelde doelen zijn behaald en wat we hebben geleerd.

liefs-fiona5.jpg

Dit programma kost maar €499,- inclusief BTW. 


Betaling in delen is mogelijk.

Blijkt uit het evaluatiegesprek dat de vooraf gestelde doelen niet zijn behaald, of ben je om een andere reden niet tevreden met de resultaten van mijn coaching? Dan krijg je natuurlijk het geld terug! Denk je dat dit iets voor jouw dochter is? 

Twijfel je nog? Heb je vragen? Of wil je meer informatie? Neem dan contact met me op of plan een vrijblijvend gesprek waarin ik jouw vragen beantwoord.

bottom of page